AktualityPrílepyŠkoly

Mesiac úcty v Prílepoch

poradna

…Babička ma naučila, variť si čaj s medom, 
opravovať čo kde treba, to zas robím s Dedom…

Nakoľko aj tento rok sa v Prilepoch nekonalo tradičné posedenie dôchodcov, kde deti materskej školy pravidelne vystupovali, rozhodla som sa potešiť našich starých rodičov inou formou. Celý mesiac sme sa s deťmi rozprávali o rodine, o členoch rodiny. Vysvetľovali sme si čo je to úcta k starším ľuďom, k Babke, k Dedkovi. 

Dramatizovali sme rozprávku o Červenej Čiapočke a O repke, kde deti prežívali a zisťovali , aká je pomoc naším starkým dôležitá. Vyrobili sme papierové šálky, do ktorých sme nalepili čajík a peknú básničku. Šáločku sme ozdobili a mašličkou previazali.

Verím, že tieto malé pozdravy od detí MŠ potešia všetkých starkých v Prilepoch. Darčeky sme síce pripravovali my zamestnanci, ale pre svojích starkých si deti pripravili darčeky vlastnoručne. 

Aj touto cestou želám všetkým Babkám a Dedkom veľa, veľa zdravia a mnoho krásnych dní prežitých v kruhu svojich najbližších.

Moje poďakovanie patrí celému kolektívu materskej školy za pomoc pri výrobe cca 170 šáločiek a dievčatám Henriet Halúzovej a Adel Šalingovej za roznesenie do každého domu v Prilepoch. 

Zuzana Šalingová,  riaditeľka MŠ

[ngg src=”galleries” ids=”1136″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button